Dalmacija Split

smartom na pješakinju

Detalji prometne nesreće u centru Splita: teško ozlijeđena tinejdžerka na leđima je nosila instrument, a vozač je pobjegao, no ipak će 'zaraditi' kaznenu prijavu

smartom na pješakinju

NOVIJE

Policijski službenici su sinoć pronašli i uhitili 40-godišnjaka, osumnjičenog da je istog dana oko 18 sati u Gundulićevoj ulici u Splitu, osobnim vozilom Smart oborio 17-godišnju pješakinju, nakon čega je pobjegao s mjesta događaja, bez da je oštećenoj pružio pomoć.

Sedamnaestogodišnjakinja je zadržana na bolničkom liječenju, s teškim ozljedama. 40-godišnjak će tijekom današnjeg dana biti doveden pritvorskom nadzorniku, uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanja pomoći - izvijestili su iz splitske policije. 

RANIJE

U ponedjeljak u 18,05 sati u Gundulićevoj ulici u Splitu osobno vozilo oborilo je 17-godišnju pješakinju koja je zadobila teške i po život opasne ozljede. Djevojka je hitno prevezena na Hitni kirurški prijem u KBC Firule. 

Radio Dalmacija neslužbeno doznaje kako je 17-godišnjakinja   na leđima nosila glazbeni instrument.  

Također, vozač renault twinga koji ju je oborio pobjegao je s mjesta nesreće no policija ga je ubrzo pronašla.

Podsjetimo, još jedna prometna nesreća dogodila se jučer poslijepodne na širem splitskom području. U 17.25 sati u Vukovarskoj ulici u Omišu osobno vozilo oborilo je 31-godišnju pješakinju koja je zadobila teške ozljede opasne po život, javlja Radio Dalmacija

Naslovnica Split