Dalmacija Split

ŠOKANTNI VIDEO

Brzi i žestoki na splitski način: pogledajte u što se noću pretvara novi rotor kod Malla, uzrujani građani pokušali zaustaviti suludog vozača, gdje je policija?!

ŠOKANTNI VIDEO

Najnoviji rotor u gradu Splitu oduševio je sve željne brzine i opasnih vratolomija opasnih za život. Naravno, riječ je o rotoru pored  trgovačkog centra 'Mall of Split' koji u sitne noćne sate postaje okupljalište divljaka koji očigledno ne znaju što bi sa sobom, pa eto malo ugrožavaju ostale sudionike u prometu, kao i sebe.

Osim što gotovo pa svakodnevno divljaju na spomenutoj lokaciji, ali i na krovu šoping meke, buka koju pritom proizvode dovoljna je da probudi pola kvarta.

Na ovom video uratku snimljenom u četvrtak oko 23 sata najbolje se vidi što ekipa izvodi, a pri kraju snimke vidljivo je i kako netko od stanovnika okolnih kuća doslovce trči za automobilom koji u jednom trenu vozi u suprotnom smjeru.

Može li se ovakvom iživljavaju više stati na kraj? Uzrujani građani pitaju se i gdje je policija? Pogledajte snimku i sami procijenite...


 

Naslovnica Split