Dalmacija Split

tko je ljubomoran, a tko osjetljiv?

'A meni smetaju vaši gosti po apartmanima šta se pijani deru i pišaju di stignu': nelegalni kamper s Kašjuna žestoko posvađao Splićane

tko je ljubomoran, a tko osjetljiv?

Fotografija nelegelnog kampera s plaže Kašjuni, koji, kako tvrdi članica grupe Split i oko Splita koja ju je objavila na Facebooku, već danima besplatno kampira na popularnoj splitskoj plaži, posvađala je Splićane. Uz fotografiju je objavljen apel odgovornima da se napokon pobrinu za ovog kršitelja propisa, no među članovima grupe našli su se i oni koji se ne slažu s upućenom kritikom.

'Ovi moderni hippies su najmanji problem na našim plažama.... Imamo mi puuuuuuuno većih problema od ovog kombija', napisao je jedan, a drugi dometnuo: Koliko malicije odi ima -.pusti ih uku**c dok tebi ne čine štetu šta te briga'.  Na to se la jedna članica grupe riječima: 'Ljudi su totalno popizdili, nikoga više ne trpimo...iz svega treba izvućkorist, komercijalizirat.

Najžešči je kritičar napisao:

'A meni na primjer vise smetaju "vaši gosti" po razno raznim apartmanima. koji se pijani deru, pišaju di god stignu, razbijaju, ne daju spavat, uzimaju mi misto za parkiranje kojeg ionako teško nalazim..... da ne nabrajam dalje. a ima toga. a vi se uvatili kombija koji nikom ne smeta' (... i ovdje ćemo završiti citat jer prelazi u vrijeđanje).

Autorica fotografije poručila mu je da taj problem riješi sa svojim susjedima i zaključila da je ljubomoran. Nema šta, pravi rat oko jednog komodnog kampera.

Naslovnica Split