Dalmacija Split

svi u maškare!

Ludi krnjevalski vikend u Splitu: zbog kiše odgođen današnji dnevni program, sutra show u gradu

svi u maškare!

Zbog najavljene kiše u subotu, dnevni program Splitskog krnjevala se prebacuje na nedjelju, a u subotu navečer od 21h će se održati Maškarada na Gripama (Koncert Zabranjenog Pušenja i Željka Bebeka). 

U nedjelju u podne, na Zapadnoj obali održati će se Dječji krnjeval za osnovce, Krnjevalska povorka, a na Rivi plesni show Krnje Can Dance i Paškare.

Krnjevalska povorka će oko 13h umjesto po gradu ići izmijenjenom rutom od Zapadne obale do Rive, a sudjelovat će i stari i mladi – sve osnovne škole grada Splita, mažoretkinje, brazilske plesačice, limena glazba, baterije bubnjara i gosti iz susjednih zemalja, a sve pod vodstvom svježe vjenčanih Johnnija Pernara i nomadice Avazonke.

 
Dolaskom Krnjevalske povorke na Rivu počinje plesni show Krnje Can Dance u koji se mogu uključiti svi plesni klubovi, a nakon toga i popularne Paškare.

Kako se prije toga održava Splitski polumaraton, pozivamo sve da se namaškarate, prošetate u nedjelju u podne do Zapadne obale i postanete dio najluđeg Krnjevala!

Organizatori napominju da će tunel zbog maratona biti zatvoren u nedjelju do 12h, tako da od 12h slobodno možete i autima na Zapadnu obalu.

 
SUBOTA

21 sat: MAŠKARADA – Željko Bebek i Zabranjeno Pušenje, Velika dvorana Gripe


NEDJELJA

12 sati, Zapadna obala:
 12 sati - Dječji Krnjeval za osnovce

Krnjevalska povorka – od Zapadne obale do Rive


RIVA, 
14 sati - Krnje Can Dance, 14.30 sati
 - Paškare


Naslovnica Split