Dalmacija Split

UberGIVING

Uber u akciji za dječji dom Maestral: besplatnom vožnjom odnesite dar štićenicima i uljepšajte im Božić

UberGIVING

Jedna od najboljih stvari u božićno vrijeme je ukrašavanje božićnog drvca ukrasima, lampicama i drugim ornamentima te otvaranje darova na božićno jutro. Kako bi svatko kod kuće imao božićno drvce s darovima, Uber je pokrenuo UberGIVING, inicijativu na zahtjev u četiri hrvatska grada u kojima su prisutni. 

Putem inicijative UberGIVING, Uber poziva korisnike da doniraju darove za djecu u dječjim domovima u Zagrebu, Splitu, Zadru i Dubrovniku. Radi se o Domu A.G. Matoš u Zagrebu u kojem se nalazi 39 djece, Dječjem domu Maestral u Splitu gdje se nalazi 86 štićenika, Domu za odgoj djece i mladeži u Zadru gdje se nalazi 105 dječaka i djevojčica, te Domu Maslina u Dubrovniku u kojem stanjuje 20 djece.

Kako biste sudjelovali u kampanji te ostvarili besplatnu vožnju, potrebno je u Uber aplikaciju upisati promo kod: UBERGIVINGZG ako se nalazite u Zagrebu ili UBERGIVINGCC za gradove na obali.

„Naša nam tehnologija omogućuje da radimo nevjerojatne stvari, pa je tako i davanje postalo još jednostavnije i dostupnije. Zahvaljujući kampanji UberGIVING u Hrvatskoj, korisnici će dobiti priliku da dostave darove djeci u dječjim domovima kako bi im ove blagdane učinili posebnima. Osim toga, ovaj Božić želimo učiniti posebnim i našim korisnicima. Upravo zato kampanju želimo zaključiti inicijativom pod nazivom UberTREES: na zahtjev korisnika putem Uberove aplikacije na dar ćemo im donositi božićna drvca“, istaknuo je Davor Tremac, direktor Ubera za jugoistočnu Europu.

Inicijativa počinje 19. prosinca, a trajat će do 23. prosinca. Predzadnjeg dana kampanje Uber će u sklopu iste pokrenuti inicijativu UberTREES, zahvaljujući kojoj će Uberovi partneri-vozači korisnicima na njihov zahtjev donijeti božićna drvca. Više detalja o kampanji možete pronaći na Uberovom blogu, a detaljan popis božićnih želja djece kao i kontakt brojeve telefona domova možete naći OVDJE.

Naslovnica Split