Dalmacija Split

21. izdanje

U Spaladium Areni otvoren sajam GAST PRO

 21. izdanje

NOVIJE

U splitskoj Spaladium areni otvoren je sajam GAST PRO, a otvorio ga je župan splitsko-dalmatinski Zlatko Ževrnja. I župan, i direktor županijske turističke zajednice Joško Stella, kao i Alijana Vukšić, čelnica splitske TZ pohvalili su se odličnom turističkom sezonom te istaknuli da je ovaj sajam pravo mjesto za sklapanje poslova i početak priprema za sezonu 2016. od koje se očekuje da bude još bolje nego ova upravo završena.

Važnost sajma istaknuli su i Katija Buličić, predsjednica Splitsko-dalmatinske gospodarske komore te dogradonačelnik Splita Goran Kovačević.

Na GAST PRO-u je 55 izlagačkih prostora s 400 brendova iz pet zemalja.

Na prigodnom koktel partyju je koktel majstor Ante Žigo složio prigodnu kombinaciju pod nazivom, naravno, GAST PRO koktel.

NAJAVA

Ovogodišnji 21. međunarodni specijalizirani sajam profesionalne hotelske i ugostiteljske opreme “GAST PRO 2015.”, održavat će se u Spaladium Areni od danas do subote.

Radi se o vodećem sajmu te vrste u Hrvatskoj, koji, osim izlagačkog dijela, nudi i konferencijski program u okviru kojeg će se održati 4. turistička mreža i Konferencija za male iznajmljivače.

Kao posebnu atrakciju, tvrtka “Sajam Split”, organizator ove manifestacije, ističe tečaj pravljenja domaćih čvaraka koji će se održati uz brojne poznate sudionike i goste.

- Cilj sajma “GAST PRO” je pružiti uvid u aktualnu turističku ponudu profesionalcima koji već sada promišljaju i planiraju unapređenje usluga te se na vrijeme pripremaju za neophodna ulaganja za sljedeću sezonu. Kako hotelijerima i ugostiteljima, tako i sve brojnijim turističkim obiteljskim gospodarstvima te privatnim iznajmljivačima, aktualno tržište kontinuirano “podiže ljestvicu”. “GAST PRO” mjesto je stvaranja poslovnih kontakata i upoznavanja s novim proizvodima i uslugama u svim segmentima turističke industrije - kazala je Sanja Vuković Veić, čelnica “Sajma Split”.
N. LULIĆ
Foto: Arhiv CROPIX

Naslovnica Split