Dalmacija Split

Splitski nautički šušur

"Croatia Boat Show" ponovo na Zapadnoj obali: jahte, hidroavioni i luksuzni automobili

Splitski nautički šušur

Goran Kovačević, splitski dogradonačelnik i Robert Šormaz, direktor sajma

Evo ga, samo što nije! Četrnaestu godinu za redom svoja vrata otvara "Croatia Boat Show", drugi put na Zapadnoj obali.

Samo se morate strpiti do srijede, 15. travnja, kada će se ovaj velebni nautički sajam otvoriti i to točno u podne. Svaka gospodarska aktivnost u ova krizna vremena je dobrodošla!

-Zato će grad maksimalno poduprijeti Sajam, i to tako da smo im dali na korištenje besplatno zapadnu obalu, ali ćemo i pokriti dodatne troškove, poput struje i vode, za što smo osigurali 150 tisuća kuna, kazao nam je dogradonačelnik Goran Kovačević.

Svoju premijeru na ovogodišnjem "Croatia Boat Show-u"  imat će i dva luksuzna brodska modela: Monte Carlo Yachts 65, te Monte Carlo 5.  Jedrilica marke Jeanneau, baš kao i redizajnirani Hanse 455 također će biti po prvi put predstavljene publici.

-U moru će biti predstavljeno 70 plovila, ali brojne atrakcije su i „na suhom", imamo gotovo 40 šatora sa izlagačima, a napraviti ćemo i poseban kutak za svu dodatnu opremu, kazao nam je tehnički direktor sajma Robert Šormaz.

Na sajmu će također biti predstavljen hidroavion "European Coastal Airlinesa", a uz već tradicionalnih pet dana nautičkog luksuza koje "Croatia Boat Show" nudi svojim brojnim posjetiteljima i zaljubljenicima u razna plovila, gosti će ponovno imati prilike vidjeti i neke od ekskluzivnih primjeraka suvremene automobilske industrije.

"Croatia Boat Show" vodeći je nautički sajam u regiji više od desetljeća i pol, za vas će biti otvoren do nedjelje, 19. travnja.

Otvoren je svakog dana do 19 sati, s početkom u 9. Ulaznice stoje 20 kuna u srijedu i četvrtak, a 25 u petak, subotu i nedjelju.

PIŠE: Milena Budimir, FOTO: Božidar Vukičević/CROPIX
Naslovnica Split
Page 1 of 2FirstPrevious[1]2Last