StoryEditorOCM
Splitjeftini tjedan

Samo jedan restoran vidi računicu u meniju s tri slijeda za 100 kuna

Piše PSD.
13. ožujka 2015. - 16:15
Čak i među onim sretnicima koji imaju stalan posao i redovitu plaću, rijetki mogu svoju obitelj odvesti na nedjeljni ručak u fini restoran ili da voljenu osobu na kraju radnog tjedna počaste večerom u tri slijeda.

Da to ne mora baš uvijek biti tako, pokazala nam je akcija “Tjedan restorana”, koja do nedjelje gostima nudi meni u tri slijeda po cijeni od 100 kuna, pa će tako i najskuplje ugostiteljske objekte učiniti pristupačnima širem građanstvu. U Hrvatskoj se takva akcija održava deseti put i ove godine uključuje više od 70 restorana, ali, osim “Bota Šare oyster and sushi bara”, na popisu nema odredišta u našem gradu, ali ni u cijeloj Dalmaciji.

Takav “rezultat” Ozrenu Drobnjaku, organizatoru akcije, nije jasan.

– Restorani koji se pozivaju na sudjelovanje m...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 00:04