Dalmacija Split

Pozivamo Vas da povedete djecu na SPEKTAKL NA LEDU

Spaladium Arena, 16. Siječnja 2015.god. u 10,30 h i 19h

Čudnovate zgode šegrta Hlapića – jedna od najljepših bajki za djecu i odrasle izašla iz pera Ivane Brlić Mažuranić , uprizorit će se na ledu 16.siječnja u Spaladium Areni. Predstava će se održati u dva termina, prvi je jutarnji u 10.30 i večernji u 19 sati.

„ Postavljenje leda pokazalo se kao izvrsno rješenje i za Spaladium i za Splićane u ove prazničke dane. Kako bi program bio što sadržajniji odlučili smo organizirati klizačku reviju Čudnovate zgode šegrta Hlapića. U Splitu se ovakva vrsta predstave još nije izvodila i uvjeren sam da smo dobro izabrali, te da će svi naraštaji uživati u ovom klizačkom spektaklu” – istakao je Perica Mitrović, stečajni upravitelj Spaladium Arene.

Klizački klub Medo i njegovih stotinu klizača će nas odvesti daleko u čaroban svijet dječaka Hlapića. Baletnom glazbom, raskošnom rasvjetom, scenografijom i kostimima odvest će naše školarce i vrtićke mališane, te njihove prijatelje u šarenu zemlju u kojoj je baš sve moguće i u kojoj čudesna igra traje cijele dane.

Pregršt zabave, spektakularne vještine klizača i klizačica koji sve plesove izvode s nevjerojatnom hrabrošću i gracioznošću, dočarat će bajkoviti svijet koji je davne 1913. stvorila hrvatska književnica Ivana Brlić Mažuranić.

Ulaznice po cijeni od 40 kn možete kupiti iz topline svog doma na www.croatia-tickets.com u svega nekoliko klikova.

sponzorirani članak
Naslovnica Split