Dalmacija Split

Roda ljut jer ga HDZ nije pozvao da daju podršku Kolindi

Damir Ćosić Roda oštro je reagirao jer na konferenciju za novinare HDZ-a u Splitu nije pozvan kao predstavnik koalicijskog partnera.

- Kolinda Grabar Kitarović jedini je ispravan izbor za novu predsjednicu Hrvatske i pozivam građane Sućidra, Splita, Splitsko-dalmatinske županije i Hrvatske da u nedjelju izađu na izbore i svoj glas daju kandidatkinji HDZ-a.Za nas i mene osobno drugog izbora nema. Jer odaberete li Josipovića, izabrali ste Milanovića i njegovu nesposobnu vladu. Izaberemo li Kolindu, odabrali smo novu i bolju Hrvatsku.

Za mene nema sumnje da će ona biti predsjednica koja neće zaboraviti Split i našu županiju, koja će pozivati na zajedništvo, razum, domoljublje i koja će u svijetu i Europi zastupati naše nacionalne interese - kaže Ćosić Roda.

Ovi su predsjednički izbori, kaže on, možda najznačajniji od devedesetih godina jer se nalazimo u razdoblju najdublje društvene i ekonomske krize. Prisjetimo se, nemojmo zaboraviti. -U posljednjih pet godina imali smo predsjednika koji je prizivao prošlost, Hrvate dijelio na lijeve i desne, podobne i nepodobne i koji u proteklih pet godina nije napravio ništa. Ivo Josipović ničim nije zaslužio drugi mandat.Stoga moramo svoj glas dati Kolindi i ponovnom zajedništvu Hrvata i građana Hrvatske - napominje Ćosić Roda.

Iz toga razloga koristiovu priliku i još jednom pozivaupravo na zajedništvo u ovom za Hrvatsku presudnom trenutku.

- Na to podsjećam Petra Škorića i splitski HDZ koji na svoju tiskovnu konferenciju za podršku Kolindi zaboravlja pozvati neke vijećnike i koalicijske partnere koji su im dali podršku kad im je to bilo najpotrebnije. Zaboravljaju da je svaki glas važan i da je zajedništvo presudno - ljutit je Ćosić.

Svoju podršku i svoj glas za Kolindu Grabar Kitarović daje samostalno nijednog trenutka ne zaboravljajući da su za njega najvažniji Sućidar, Split, Dalmacija i Hrvatska.


O.KOHAREVIĆ
Naslovnica Split
Page 1 of 2FirstPrevious[1]2Last