Dalmacija Split

Dragan Primorac uručio splitskom KBC-u ček od 150 tisuća kuna

U ime Humanitarne udruge “Crounum”, dr. Dragan Primorac, predsjednik Udruge, u srijedu je dr. Kolji Poljaku, sanacijskom upravitelju KBC-a Split, predao donatorski ček u iznosu od 150 tisuća kuna, koje je ta udruga prikupila u humanitarnoj akciji “Srcem za djecu”.

– Ova humanitarna akcija bila je namijenjena za prikupljanje pomoći za Kliniku za dječje bolesti KBC-a Split. Osim “Crounuma”, organizator i domaćin akcije bio je RNK “Split”, a organizatori su još bili HNK “Hajduk”, splitska sekcija Hrvatskog zbora sportskih novinara, Županijski nogometni savez, Hrvatska udruga mladih i Udruga “Naš mali svijet” – istaknuo je dr. Primorac koji je sanacijskom upravitelju dr. Poljaku donio na uvid i potvrdu uplate prikupljenog novčanog iznosa, kao i do u detalje obrazloženo pismeno objašnjenje, koliko je novca prikupljeno, koliki su bili troškovi humanitarne akcije, kao i koliko je novca uplaćeno.

U ime KBC-a Split zahvalu je izrekao dr. Poljak.

– Zahvaljujem dr. Primorcu na ovoj akciji, koji po tko zna koji put pokazuje svoje veliko srce kada je u pitanju Split i KBC Split – rekao je dr. Poljak.

Na kraju je dr. Primorac najavio nove humanitane projekte za splitski KBC, no o tome će se više znati nakon što u konzultacijama s dr. Poljakom dozna što je bolnici još potrebno.

– Novu humanitarnu akciju održat ćemo, nadam se, na punom Poljudu – zaključio je dr. Primorac, zahvalivši svima koji su sudjelovali u akciji “Srcem za djecu”.

Ivica MARKOVIĆ
Foto: Jakov Prkić / CROPIX 
Naslovnica Split