Dalmacija Split

Saborski zastupnik HNS-a Srđan Gjurković primat će građane u Splitu i Saboru

Saborski zastupnik i splitski vijećnik HNS – a Srđan Gjurković od idućega će tjedna svakoga zadnjega ponedjeljka u mjesecu od 9 sati primati građane u prostorijama splitskoga HNS –a, na adresi Fra Bonina 11, stoji u prioćenju HNS-a.

Prvi termin primanja građana bit će u ponedjeljak, 27. siječnja. Osim u Splitu, Gjurković će, za vrijeme rada Hrvatskog sabora, građane primati i u Zagrebu, u saborskim prostorijama Kluba HNS – a, na Markovom trgu broj 6.

„Svakodnevno me kontaktiraju brojni građani. Dostupan sam u Saboru, na e - mailu i društvenim mrežama. Ipak, mislim da je ovakav direktan kontakt također neophodan. Možda nekima mogu pomoći ili barem pridonijeti u rješavanju njihovog problema. Neki građani se ne koriste e - mailom, neki smatraju da njihov problem nije za takvu vrstu komunikacije te sam se iz tog razloga odlučio da krenemo s ovim susretima“, kaže Gjurković i dodaje kako su vrata otvorena građanima, poduzetnicima, predstavnicima udruga i svima ostalim.

Zbog bolje pripreme, zainteresirani će, ukoliko žele, svoj problem odnosno temu sastanka moći opisati i poslati na adresu elektroničke pošte [email protected] ili se mogu javiti HNS – u u Splitu na broj telefona 021/384-197 svakim radnim danom od 9 do 12 sati ili u Zagrebu na broj telefona 01/4569-427 te će dobiti termin kada će ih Saborski zastupnik primiti.

Gjurković kaže da će primati i one koji se ne najave, ali će oni doći na red tek nakon osoba s dogovorenim primanjem.

„Vjerojatno će zbog broja upita Split biti najčešće mjesto susreta, ali primat ću građane i u Makarskoj, Sinju, Supetru i drugim gradovima. Neposredan kontakt s biračima je nešto što i mene obogaćuje jer nekad nas Sabor, saborski odbori, zakoni i procedure odmaknu od svakodnevice. Nužno je politiku demistificirati i staviti je u službu građana. Ni politika ni ja nismo ni visoki ni nedostupni“, ističe Gjurković.

PSD
Foto: Arhiv CROPIX
Naslovnica Split