StoryEditorOCM
Dalmacijanesreća na nepristupačnom terenu

Kod Gradaca smrtno stradao berač maslina, tijelo morali izvlačiti pripadnici HGSS-a

Piše PSD, K. M. B.
30. studenog 2019. - 22:53

U subotu oko 15.10 sati u Policijsku postaju Makarska zaprimljena je dojava kako je stradala muška osoba prilikom pada s masline u podnožju planine Biokovo između mjesta Gradac i Brist.

Na mjesto događaja su izašli policijski službenici i napravili očevid nakon čega je na teren izašao dežurni mrtvozornik.

Utvrđeno je kako se radi o prirodnoj smrti i nisu utvrđene radnje i okolnosti koje bi ukazivale na kazneno djelo, saznajemo od Antonele Lolić, glasnogovornice PU splitsko-dalmatinske.

Pretpostavlja se kako je nesretnom čovjeku pozlilo te je pao sa stabla prilikom čega je smrtno stradao. Tijelo je predano obitelji.

A HGSS Stanica Makarska objavila je večeras na svojoj Facebook stranici sljedeću vijest:

- Dana 30.11.2019. u 16:08 od strane djelatnika PP Makarska dobili smo dojavu kako je iznad mjesta Gradac došlo do nesreće u kojoj je, nažalost, berač maslina smrtno stradao. 

Tijelo preminule osobe nalazilo se na nepristupačnom terenu te je zbog tog bio potreban naš angažman. Odmah po dojavi 9 spašavatelja HGSS stanice Makarska i jedan spašavatelj HGSS stanice Dubrovnik izlaze na teren. 

Nakon obavljenog očevida od strane djelatnika MUP-a a nakon potvrđene smrti od strane mrtvozornika iz Makarske, započinje transport tijela do najbliže ceste. U 19:03 sati tijelo je predano djelatnicima pogrebnog poduzeća.

I ovaj put, kao i puno puta do sada, ističemo izvrsnu suradnju svih žurnih službi uključujući i vatrogasce iz DVD Gradac.

Ovim putem obitelji preminule osobe izražavamo duboku sućut - stoji u objavi HGSS Stanice Makarska.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 11:13