StoryEditorOCM
Dalmacija'u zavidnom položaju'

Jedna dalmatinska škola od sutra prekida štrajk; V. d. ravnatelja: Roditelji su nam doveli devetoro djece, okrenuli se i poručili: 'Evo vam ih'

Piše M.Dr.
28. studenog 2019. - 14:57
sinj_skola4-220416

Jedna osnovna škola na području Splitsko-dalmatinske županije zaključno sa današnjim danom, prekida sve štrajkaške aktivnosti. Drugim riječima, od sutra počinje redovna nastava za dio osnovnoškolaca na području Sinja. U Sinju naime postoje četiri osnovne škole.

Obavijest o redovnoj nastavi u petak, 29.11.2019. godine prenosimo u cjelosti sa stranica OŠ Marka Marulića u Sinju.

Poštovani, početak redovite nastave za sve učenike u OŠ Marko Marulić, Sinj, je sutra u petak 29. studenog 2019.g.

Smjena B u 08:00 sati
Smjena A u 14:00 sati

Raspored je redovit kako je i predviđen za svaki petak.
S poštovanjem!

v.d. ravnatelja:

Marko Križanac dipl.iur., dipl.bibli.

- Istina je, mislim čak da smo i prvi u cijeloj zemlji. Učitelji koji su u štrajku održali su sastanak a mene su obavijestili danas oko 11 sati, da se prekida štrajk  i da se od sutra vraćaju svim redovnim aktivnostima u školi - kazao nam je u telefonskom razgovoru Marko Križanac, v.d. ravnatelja.

U zavidnom smo položaju, mogao bih tako kazati, jer sigurno nećemo morati nadoknađivati više od jednog do dva dana, možda tri dana, nema puno štete, pojasnio nam je.

Sinjska škola inače je djelomično štrajkala, a uz matičnu u Sinju, ima i tri područne, dakle one od 1. do 4. razreda.

Evo vam i jedne situacije od prije dva dana, priča Križanac...

- Roditelji su nam u školu doveli devetoro djece, ostavili ih, okrenuli se i kratko nam poručili 'evo vam ih'. Na kraju smo sa djecom otišli u knjižnicu. pretpostavljam da su se roditelji oko toga prije i dogovorili. Moguće da je i ta situacija utjecala na sve ostalo što se jučer i danas u Sinju događalo - zaključio je v.d. ravnatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 11:28