StoryEditorOCM
Dalmacija'pala' dva dilera

Dobar policijski ulov na Čiovu: zaplijenjeno čak 17 kilograma 'trave' i skoro kilogram industrijskog eksploziva

25. listopada 2019. - 13:15

Na Čiovu je u četvrtak zaplijenjeno 17 kilograma marihuane i nešto manje od kilogram gospodarskog eksploziva te su zbog dilanja prijavljene dvije osobe od kojih je jedan jutros smješten kod pritvorskog nadzornika.

Inspektori Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske su pretragom stana i drugih prostorija koje koristi 44-godišnjak našli 9 PVC vreća sa 16,9 kilograma droge marihuane i 3 zasađene stabljike indijske konoplje visine 120 centimetara. Pronađeno je i oduzeto još 900 grama gospodarskog eksploziva. Nad 44-godišnjakom je provedeno  kriminalističko istraživanje nakon kojeg je prijavljen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te nedozvoljeno posjedovanje izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari. U petak ujutro je predan policijskom pritvorskom dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.

Na istom poluotoku, takoreći u susjedstvu, isti dan su inspektori našli još 275 grama marihuane i dvije zasađene biljke indijske konoplje. Protiv 42-godišnjaka kod kojeg je nađena droga je podnijeta prijava zbog dilanja.

Splitska policija 'zavrnula rukave': u kratkom razdoblju 'palo' čak 11 dilera s velikom količinom droge; Inspektori očistili Sućidar, Skalice, Visoku, Spinut, Split 3...

Listopad je što se tiče splitske policije i prije kraja mjeseca opravdao svoj naziv pošto se s čiovskim uhićenjima količina marihuane zaplijenjena ovaj mjesec popela na 37 kilograma. Prije desetak dana su inspektori iste službe na splitskom Sućidru u dva paketa našli 4,7 kilograma marihuane i digitalnu vagu u stanu 24-godišnjaka. Par dana ranije su u Kaštel Novom uhitili 31-godišnjaka sa 14,8 kilograma marihuane spremljene u 15 paketa.

Velika zapljena policije: uhićen 31-godišnji Kaštelanin, u kući mu pronašli više od 14 kilograma marihuane!

Policija 'upala' u stan na Sućidru, mladi diler ostao bez poprilične zalihe marihuane​

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:42