StoryEditorOCM
Dalmacijanesreća u krilu jesenice

U sudaru dvaju automobila na Jadranskoj magistrali, jedno se vozilo prevrnulo na bok; Ozlijeđena jedna osoba i prevezena u splitsku bolnicu

Piše Ana Franić
15. rujna 2019. - 14:20
krilo00

Oko 11 sati na magistrali u Krilu Jesenice dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila. Jedno vozilo prevrnulo se na bok.

- Prema prvim informacijama jedna osoba prevezena je u splitsku bolnicu, a težina ozljeda znat će se nakon pružanja liječničke pomoći, kazala nam je Sanja Nazlić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

Policijski očevid je u tijeku, a promet se odvija otežano jer je jedna kolnička traka zatvorena. Automobili se polako kreću u koloni dugoj skoro dva kilometra.

Ako možete, izbjegnite Jadransku magistralu.

Drugo je to prevrtanje automobila danas. Podsjetimo, jutros oko 8.30 sati automobil je udario u zaštitnu ogradu na nadvožnjaku u Solinu, poviše rotora Bilice te se prevrnuo na krov. Policija traži vozača ili vozačicu motocikla koji dovode u svezu s navedenom nesrećom.

Traže se očevici prometne nesreće u Solinu: automobil udario u zaštitnu ogradu i prevrnuo se na krov, policija sumnja da je kriv vozač motocikla

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 23:00