StoryEditorOCM
Dalmacijapomorska nezgoda

Noćni horor u hvarskom akvatoriju: nasukao se gumenjak, tri osobe ozlijeđene; Helikopterom su hitno prebačeni u splitski KBC, stigle informacije o identitetu unesrećenih i težini ozljeda

24. kolovoza 2019. - 09:56
grand750_test28-170519

NOVO -  O nesreći se oglasila i Policijska uprava Splitsko-dalmatinska. Navodi da je sinoć oko 22.50 sati u uvali Mekićevica na otoku Hvaru došlo je do nasukavanja gumenjaka na hridi, kojom prilikom su ozlijeđene tri osobe, državljani Republike Hrvatske.

Helikopterom su prevezeni u splitsku bolnicu, gdje je utvrđeno da su 48-godišnjak i 49-godišnjak teško, dok je 39-godišnjak lakše ozlijeđen.

O događaju je obaviještena je Lučka kapetanija i Općinsko državno odvjetništvo. Tijekom dana će se obaviti očevid na mjestu događaja.


PRVA VIJEST - Tri su osobe ozlijeđene u noći s petka na subotu kada se u uvali Mekićevica na Hvaru nasukao gumenjak, izvijestila je policija u Splitu.

Kako se navodi u policijskom izvješću ovo se nasukavanje dogodilo u 22:50 sati, a ozlijeđeni su helikopterom prevezeni na Hitni kirurški prijem splitskog Kliničkog bolničkog centra (KBC).

Prema prvim neslužbenim informacijama, nitko od troje ozlijeđenih nije u životnoj opasnosti. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 04:33