StoryEditorOCM
DalmacijaNABUJALI NASADI

Vrličani se bacili u novu granu poljoprivrede, po vrtovima im rodila - marihuana; Policija privela dvojicu ilegalnih uzgajivača

Piše K. M. B.
9. kolovoza 2019. - 15:14

Na području Vrlike zaplijenjeno je 126 stabljika indijske konoplje i uz to manja količina sasušene marihuane. Uhićena su dva ilegalna poljoprivrednika koja su uz kaznene prijave dovedeni pritvorskom nadzorniku.

U Podosoju je uhićen 37-godišnjak kod kojeg je pretragom doma i drugih prostorija nađeno  84 grama i 98 stabljika marihuane. Kriminalističko istraživanje su proveli Postaja granične policije Trilj u suradnji sa Službom kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske.

U Koljanima se 52-godišnjak nije baš ni potrudio sakriti plantažicu. Zasadio je 28 stabljika marihuane u vrtu ispred kuće. Iščupali su je inspektori Službe kriminaliteta droga.

Protiv obojice su podnijete kaznene prijave zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojne droge. Iz pritvorskog nadzornika će ih odvesti na ispitivanje u državno odvjetništvo. Obojica su otprije poznati policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:43