StoryEditorOCM
DalmacijaKAO IZA RAZULARENOG PARTYJA

Ogorčeni Splićanin: Nijedan aerodrom u svijetu, uključujući one u Africi i Aziji, nema ovako šporak ulaz kao splitski! Toliko je novca potrošeno, a nove pločice upijaju prljavštinu bolje od spužve

8. kolovoza 2019. - 13:48

Nijedan aerodrom u svijetu, uključujući one u Africi i Aziji, nema ovakav ulaz! Usporedite stari prilaz aerodromu gdje je u ovih 40-50 godina prošlo desetke milijuna putnika i ovaj novi, kojim nije prošlo ni 50-ak tisuća putnika...Dakle, ovaj prilaz i pločice su čista pljačka..-osuđujućim će tonom naš čitatelj koji nam je ustupio stanja na splitskom aerodromu staru nekoliko dana dana.

Priložio nam je i video snimku kojiavjerno prikazuje prljavštinu na splitskom aerodromu, isprolijevane i uništene pločice, a na njima okorjele mrlje te smeće i opuške bačene po podu.

- Ulaz u aerodrom je čista pljačka. Pločice upijaju šporkicu bolje nego spužva- komentirao nam je čitatelj situaciju u Zračnoj luci.

Iako su veliki novci uloženi, novi terminal aerodroma se, sudeći po viđenom, jako loše održava, a i kvaliteta pločica je upitna čim su se već nakon nepunih mjesec dana uništile.

Zbog loše kvalitete materijala i prljavštine malo tko bi rekao da je riječ o novoj građevini. Podsjetimo, desetak dana prije otvaranja novog terminala splitska zračna luka je već imala problema s nedostatkom radne snage za čišćenje aerodroma.

Naime, čistačice su odbile doći na posao jer im poslodavac, tvrtka International Outsourcing Service IOS DUD mjesecima nije na vrijeme isplaćivala doprinose i plaće. A baš danas na stranicama Narodnih novina objavljen je natječaj u kojem stoji da traže pružatelja usluga ispomoći čišćenja zrakoplova i dijela objekta Zračne luke Split, ukupna vrijednost nabave 5,7 milijuna kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 05:28