Dalmacija Split županija

ljuta zbog cajki

Hloverka Novak Srzić bijesna na pojedine makarske ugostitelje, javno je prozvala vlasnika popularnog kluba: Dođu na mjesec dana po profit u grad i onda to rade...

ljuta zbog cajki

Direktorica Turističke zajednice grada Makarske i bivša voditeljica i urednica HRT-a Hloverka Novak Srzić osvrnula se na Facebooku na glazbeni program pojedinih makarskih noćnih klubova koji očito nikako nije po njenom guštu.

Nije mogla sakriti bijes što, kako je napisala, 'privatni poduzetnici koji dođu na mjesec dana po profit u grad dovode Karleuše svih fela' te mnogi upravo po tome pamte boravak u Makarskoj, dok se istovremeno TZ kojoj je na čelu, zajedno s Gradom, potrudila gostima ponuditi puno sofisticiraniji glazbeni program za ovo ljeto.

Hloverka Novak Srzić nije puno okolišala pa je navela i ime kluba čijem vlasniku zamjera izbor izvođača koji tamo nastupaju. Ruku na srce, čiji su koncerti uglavnom jako dobro posjećeni, ma što tko mislio o tome.

Njezin status s Facebooka prenosimo u cijelosti:

“Uglavnom, dragi prijatelji, nastojim podijeliti na ovim stranicama neke pozitivne vibracije… Večeras sam baš ljuta, ljuta. TZ se potrudio ovog ljeta zajedno s Gradom napraviti odličan program za Makarsko kulturno ljeto, od operete do opere, koncerata klasične glazbe, vrhunskog jazza i rock’n’rolla…

I onda privatni poduzetnici koji dođu na mjesec dana po profit u grad, u Petar Pan dovode Karleuše svih fela… I jedino po tome, na koncu, neki žele zapamtiti i ‘obilježiti’ naš grad… Baš sam ljuta”, napisala je Novak Srzić na svome Facebooku.

 

 

Naslovnica Split županija