StoryEditorOCM
Dalmacijasveti petar

Supetrani slave svoj dan: hrabri vatrogasac koji se suprostavio napadačima na sezonske radnike dobio zahvalnicu

29. lipnja 2019. - 23:21
supetar_riva2-050619

Vatrogasac Tomislav Domančić koji se prije tri tjedna u Supetru suprotstavio napadačima na sezonske radnike i pritom sa slomljenim nosom završio u bolnici dobio je zahvalnicu Grada Supetra čiji građani i prijatelji u subotu obilježavaju Dan grada.

Obilježavanje Dana Grada Supetra počelo je u petak otvaranjem izložbe "Nostalgija" Ive Petrovića Michelangela u Galeriji Udruge umirovljenika, svečanost je nastavljena u subotu misom i svečanom sjednicom Gradskog vijeća, dok će u večernjim satima Supetrane i njihove goste zabavljati Neno Belan i Fiumesi.

Supetarska gradonačelnica Ivana Marković rekla je na sjednici da je Supetar apsolutni rekorder po broju zaposlenih u prošloj godini, jedan od 10 najuspješnijih gradova po broju obrta na 1000 stanovnika i jedan od rijetkih gradova u Hrvatskoj u kojem se ostvaruje porast broja stanovništva.

U sljedećem razdoblju, najavila je rekonstrukciju dječjeg vrtića, izgradnju vatrogasnog doma, otkup zemljišta za novu poslovnu školu te uvođenje sustava prikupljanja otpada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 13:47