StoryEditorOCM
Dalmacijazavršen natječaj

Bitka za novog šefa Doma zdravlja: dr. Petric se neće kandidirati za novi mandat, na njegovo mjesto žele dvije liječnice 

25. travnja 2019. - 16:27
Dr. Petrica godina dana dijeli od mirovine

Dr. Dragomir Petric, aktualni ravnatelj Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije, nije kandidat za novi mandat na čelu ove regionalne zdravstvene ustanove.

Nakon 9 godina rada kao prvi čovjek Doma zdravlja, godinu dana prije umirovljenja, ovaj specijalist obiteljske medicine nije se prijavio na natječaj za izbor novog ravnatelja koji je okončan u četvrtak.

Kako nam kaže sam Petric, njegova liječnička karijera sada će biti usmjerena na poboljšanje kvalitete u zdravstvu i kontrole ishoda liječničkog rada, pa će skoro obznaniti što će on u budućnosti raditi.

A kako neslužbeno doznajemo, na njegovo mjesto žele, među ostalima i dvije dame koje su se prijavile na natječaj. Jedna se već javljala za ovu funkciju a to je ginekologinja Marija Divić, aktualna predsjednica sekcije ginekologa HUG-a, te doktorica Jasna Ninčević, bivša ravnateljica županijskog Nastavnog zavoda za javno zdravstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 22:53