StoryEditorOCM
Dalmacijanoćni prepad kod sinja

Priveden muškarac koji je 31-godišnjaku autom zapriječio put na cesti i teško ga ozlijedio oštrim predmetom; Policija mu pretražila dom, kod kuće je skrivao drogu i oružje

Piše PSD
12. veljače 2019. - 11:55
Screenshot 2019-02-12 at 10.51.07

U odnosu na događaj od 11. veljače kada je na području Sinja ozlijeđen 31-godišnjak provedeno je kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom, izvjestila je PU Splitsko-dalmatinska.

Noćna drama na cesti kraj Sinja: autom zapriječili put drugom vozilu, muškarac izišao i počeo mlatiti vozača; Ozlijeđenom 31-godišnjaku pružena liječnička pomoć, policija privela više osoba

Utvrđena je sumnja da je navedenog dana oštrim predmetom ozlijedio 31-godišnjaka kojemu je pružena liječnička pomoć i konstatirana teška tjelesna ozljeda glave.

Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma i drugih prostora, te je pronađeno i oduzeto 230 grama droge marihuane, 3,6 grama amfetamina i jedna automatska puška.

Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Teška tjelesna ozljeda, Neovlaštena proizvodnja i promet drogama i Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 14:38