StoryEditorOCM
DalmacijaHDZ žali što nije njihov

Dogodilo se čudo: za direktora Vodovoda izabran čovjek bez stranačke iskaznice!

Piše Ivona Ćirak/Makarska kronika
5. veljače 2019. - 14:14

Novi direktor društva Vodovod d.o.o. je Ivica Nuić iz Podgore, nekadašnji pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela u Općini Podgora (prošli mandat Nezavisne liste Ante Miličića) i bivši vlasnik odvjetničkog ureda u partnerstvu sa Srđanom Vrdoljakom u Splitu.

Prije otprilike godinu dana Nuić je zaposlen na upražnjeno radno mjesto pravnika u Vodovodu, a njegov prijedlog od strane predsjednika Nadzornog odbora Joze Vranješa apsolutno je podržan od svih dioničara.

- Mislim da je ovo prvi put u povijesti Vodovoda da je prijedlog kandidata podržan 100% i da su svi glasali za njega. Mom prijedlogu presudila je činjenica da nam je jako bitno da na čelu Vodovoda, posebno zbog novog zakona, bude osoba koja će jamčiti kontinuitet i stabilnost. Nuić koji ima dugogodišnje iskustvo pravnika, a zastupao je i neke općine na Makarskoj rivijeri, sigurno je kvalitetno rješenje. Osobno sam prethodno obavio razgovore sa svim načelnicima Makarske rivijere i odluka je usuglašena - kazao nam je Vranješ.

Nuić, veli on, neće imati menadžerski ugovor, a njegovo eventualno razriješenje neće predstavljati nikakvu financijsku obavezu za društvo.

Ima li Nuić stranačku iskaznicu HDZ-a, jer ne tako davno je drugi čovjek Vodovoda Josko Roščić bez dlake na jeziku kazao kako će i ovog puta to biti politički odabir? Vranješ tvrdi da Nuić nije član nijedne stranke.

- Ja uvijek zastupam stav da je bitno poštivati struku. A što se tiče Nuića, osobno bih volio da on jest član HDZ-a - kazat će Vranješ.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 20:25