StoryEditorOCM
Dalmacijanovopečeni direktor

Mladi HDZ-ovac koji je priznao kako je 'uhljebljen' demantirao ruganje na Facebooku pa izvrijeđao našu novinarku: Ne pravi se pametna. Ja san završijo fakultet...

23. siječnja 2019. - 22:29
zlatko_zevrnja15-310715

Društvenim mrežama kruže snimke zaslona s navodnom Facebook objavom mladog HDZ-ovca Ivana Kotarca, novopečenog direktora "Stambenog gospodarstva" u Makarskoj.

Spomenuli smo riječ "navodnom", jer njenu autentičnost ne možemo potvrditi budući da nam mladić ne želi odgovoriti ni na poruke ni na pozive.

Prije nego pročitate što je 28-godišnjak, navodno rekli smo, poručio vama i nama valja podsjetiti da smo danas na portalu "Slobodne Dalmacije" i jučer na naslovnici "Makarske kronike" pisali kako je došao na čelo gradske tvrtke samo sa stranačkom iskaznicom te da u tome ne vidi apsolutno ništa loše.

Dapače! Hvali se da je "prošao sve faze kroz stranku", da je od "punoljetnosti u HDZ-u", pa je onda jasno, zna se što ga pripada: ured i direktorska plaća.

Ako ste čitali taj članak, sjetit ćete se, u svom ambicioznom poslovnom planu za unaprijeđenje tvrtke koju svi mi porezni obveznici financiramo, spominjao je "modernizaciju informatike" i pronalazak "investitora" za popravljanje "parlafona".

A tvrdi da je kompetencije za posao stekao jer je kroz godinu dana proveo kao "član nadzornog odbora Stambenog" što znači da je "bio na šest, sedan sastanaka".

Ostatak možete pročitati u linku na dnu ovog teksta, a ovdje vam donosimo objavu koja trenutno "divlja" internetom:

"Evo da napišem nešto povodom ovih bezrazložnih napada na mene od strane od ovih antihrvatskih portala (index, slobodna itd). Ja sam pošteno došao do ove pozicije na kojoj sam sad, sa svojim radom i trudom, a svi vi koji ste ljubomorni na mene i na moj uspjeh možete mi se sagnuti" - napisano je u statusu gdje su dodana tri smajlića, a objavu završava riječima "pozdrav, i toliko od mene".

Mladi HDZ-ovac iz Dalmacije priznao kako je 'uhljebljen' na visoku poziciju: Desetak godina sam član stranke, bio sam i predsjednik mladeži, a sada sam direktor gradske tvrtke. Što je tu čudno?!

Nedugo nakon objave ovog članka, konačno nam se javio Ivan Kotarac:

- Niti san to pisa niti san bio na internetu danas cilo popodne. Sad san vidio, nisan cili dan ulazio, sad su me zvali ljudi, nisan ništa pisa na svoj privatni profil.

Zašto mislite da bi vam ovo netko napravio?

- Ako ima kakvih pitanja, pošalji na mail. Ja na svon Facebooku nisan pisa ništa niti ću ulazit u velike rasprave.

Dobro, mi samo zvali da provjerimo autentičnost...

- Nismo glupi, ne pravi se pametna. Pošalji na mail pa ću ti odgovorit. Ja san završijo fakultet, ne znan jesi ti završila fakultet, a baviš se novinarstvon!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 20:14