StoryEditorOCM
Dalmacijaključ u bravu

Ne vide motiv: Brač dočekuje Novu samo s jednim otvorenim hotelom

31. prosinca 2018. - 17:04
U Supetru će se blagdansko druženje na otvorenome produžiti sve do Sveta tri kralja

Nakon što je završila sezona, svi hoteli u Bolu gurnuli su ključ u bravu i neće otvoriti svoja vrata za doček Nove godine, dok će čast supetarskih hotelijera spasiti hotel "Osam", koji će jedini organizirati ispraćaj Stare godine.

Ostali hoteli nisu našli ni ekonomskog ni promidžbenog motiva za organizaciju silvestarske fešte i dočeka 2019. godine.

U hotelu "Osam" silvestarska večera stoji 399 kuna, a osim bogate trpeze i glazbe uživo, posjetitelji će moći uživati u novogodišnjoj zdravici, čaši pjenušca i nagradnoj tomboli. Zanimljivo je spomenuti da je riječ o hotelu za odrasle pa u njemu rezervaciju mogu napraviti samo oni s navršenih 18 godina u životnom kalendaru.

S druge strane, Supetar će nakon desetogodišnje stanke ponovno organizirati doček Nove godine na otvorenom prostoru. U posljednji trenutak Grad je u suradnji s Turističkom zajednicom i više ugostitelja odlučio smjenu godina organizirati na otvorenom prostoru na "Božićnom kantunu", a posjetitelje će zabavljati makarska pjevačica Zorica Andrijašević Donna.

"Božićni kantun" će u svom premijernom izdanju zbog velikog interesa produljiti rad sve do blagdana Sveta tri kralja. Tako će se bračko središte pridružiti mnogim gradskim središtima, koji takva druženja i veselja priređuju na svojim javnim trgovima i prostorima.

U Bolu će umjesto u hotelu stanovnici tog turističkog središta smjeni godina nazdravljati pod grijanim šatorom na Poljani, nekadašnjem nogometnom igralištu. Svu organizaciju na sebe je preuzela - mladež.

Zbog mršave ponude mnogi će Bračani ispratiti Staru i nazdravljati Novoj godini u Splitu, na dubrovačkom Stradunu, Zagrebu i u drugim središtima, ali i izvan granica "Lijepe naše".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 19:49