StoryEditorOCM
Dalmacija'ne trpajte nas u isti koš'

Bračanka ogorčena zbog 'paljbe' nakon teksta o trovanju pasa i mačaka: Nismo svi neandertalci! Zna se tko to radi, muž doma miješa otrov, a njegova žena baca uokolo...

Piše PSD
26. prosinca 2018. - 15:37
brac_postira10-300114.JPG

Nakon teksta o trovanju mačaka i pasa na Braču, javila nam se Mihaela Stipičić, čitateljica iz Postira, ogorčena nizom bijesnih komentara koje je izazvala ova priča objavljena na stranicama 'Slobodne'.

Njenu reakciju prenosimo u cijelosti:

'Jučer je izašao članak o trovanju životinja na Braču, od onda čitam komentare kako smo mi svi otočani niš koristi i izrod, kako nas nije briga, kako glavno da dižemo lovu na turizam, poziva se na linč i bojkot ljetovanja.

Stravičan pomor pasa i mačaka na Braču: manijaci siju smrt po otoku snažnim otrovima uvezenim iz Srbije!? Evo koje lokacije su najopasnije

Ma kako vas nije sramota svih? Zato šta smo otočani jesmo li manje ljudi? Kad kažete da smo svi isti i trpate nas u isti koš, jeste li zaboravili na činjenicu da svi ti otrovani ljubimci moraju imat i svoje vlasnike.

Mojoj su majci prije nekoliko godina bacili pred kućni prag, policija je rekla da im je pun k.... C nas i naših pasa.

Sad se policija malo makla, moj suprug je stalno sa njima u kontaktu, ali čemu kad nemožemo po zakonu maknut te ljude, a ja svoje ruke neću prljat s njima.

Ima jedan bračni par u Postirama, muž doma lipo mješa i dozira a žena baca uokolo, protiv njih išlo 11 prijava, ali čemu kad policija ne pronalazi dokaze, a njih zapravo nitko nije vidio?!

Kažete da nam je samo do novaca, mislite da je taj turizam nešto zbog čega plivamo u izobilju i novcu?

Moja mama i moj otac su bolesni, ljeti žive u 15 kvadrata da iznajme svoj apartman samo da prežive godinu, ja imam muža koji ne može isto zbog bolesti radit i nadamo se ovo ljeto iznajmit samo da je lakše progurat godinu i odškolovat dijete.

Ja imam 4 psa i 3 mačke, svi cjepljeni, kastrirani ili sterilizirani, mama 2 psa i mačku. Nema nepoželjnih legala.

Sve više i više ljudi se bori protiv ovoga, ali u svakom mjestu postoji 1,2 ili 3 ovakva bolesnika kojima se nikako nemože osim kamerama stat na kraj i zato niste pošteni.

Niste fer prozivat nas neandretalcima, niškoristima, probisvjetima, polovinama ljudi, uhljebima, gramzljivcima.

Upisala sam u google:" trovanje životinja u..." i izbacilo mi je za svaki grad i selo u RH nešto. Ovo je problem cjele države i dok ne izađete svi iz svojih fotelja i dok ne prestanete mislit "ne želim se zamjetit susjedu" nikad nećemo izać iz ovog s**nja da me prostite', poručuje ogorčena Bračanka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 04:46