StoryEditorOCM
DalmacijaPokušaj ubojstva

Novi detalji pucnjave u Kaštelima: 39-godišnjak je 'izrešetan' iz automobila, zadobio je prostrijelne rane noge i ruke; Riječ je o starom policijskom znancu, bivšem vlasniku kafića

Piše Jakov Žarko, PSD
20. prosinca 2018. - 23:21

NOVIJE

Događaj se, kako doznajemo, zbio na području Kaštel Gomilice, i to oko 17 sati u neposrednoj blizini magistrale. Iako policija još ne navodi o kojoj točno lokaciji je riječ, doznajemo kako se ranjeni muškarac kretao od stare kaštelanske ceste u pravcu magistrale, blizu koje mu se približilo drugo auto iz kojega je pucano u ozlijeđenog koji je dobio prostrijelne rane na ruci i nozi.

Muškarac je sam stigao u kaštelansku Hitnu pomoć, gdje je zatražio liječničku pomoć, a kolima hitne je zatim prebačen u splitski KBC gdje je u tijeku liječnička obrada. Tijekom dolaska na kaštelansku hitnu, kako neslužbeno doznajemo, bio je van životne opasnosti, a policija obavlja očevid u cilju utvrđivanja okolnosti događaja.

Prema neslužbenim informacijama ozlijeđeni muškarac ima 39 godina, i otprije je poznat policiji, a prije desetak godina bio je vlasnik jednog kaštelanskog kafića gdje je zbog nereda policija često patrolirala.

PRVA VIJEST

PU splitska izvijestila je da je oko 17.30 pružena liječnička pomoć 39-godišnjem muškarcu, koji je prema prvim informacijama najvjerojatnije ozlijeđen vatrenim oružjem na području Kaštela. 

Muškarac je sam zatražio liječničku pomoć u Kaštelima, a zatim je vozilom hitne pomoći prebačen u KBC Split. Još uvijek nije poznata težina njegovih ozljeda. Policija je na terenu, utvrđuju se sve okolnosti događaja, kažu u PU.

Neslužbeno doznajemo da se radi o pokušaju ubojstva

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 06:20