StoryEditorOCM
Dalmacijaudomitelji, javite se!

Upoznajte Lolu, 30 kila čiste ljubavi: nađena je vezana za kontejner, nećete vjerovati zašto su je kao bebu izbacili iz kuće. Sada traži svoj novi, zauvijek dom

Piše R. N.
4. prosinca 2018. - 16:04

Želi udomite zdravu, razigranu i prekrasnu malu kujicu? E, onda je Lola pravi izbor za vas. Evo što kažu volonteri iz splitske udruge Sehaliah.

- Lola je prekrasna mlada pasica u tipu Cane Corso. Nađena je vezana za kontejner u Kaštelima. Bila je udomljena i osjetila što to znači ljubav i dom i onda je ponovno odbačena kao smeće. A znate zašto? Zato što se jednom kao mala beba popiškila u kući.

Pa ajde recite, koja to beba dok je mala ne piški? Bar malkice? Sada Lola piški i obavlja nuždu vani, te traži svoj novi, zauvijek dom.

Ovoj curici je 26.12.2018. tek drugi rođendan i učinimo da joj bude najsretniji, jer ima ona nekih 30-ak kila čiste ljubavi i vjernosti. Obvezuje se da će vas svako jutro umivati, a svaku večer vam grijati noge. Plaha jer na prvu, ali se jako brzo opusti.

Unatoč svemu što su joj priuštili, ljude obožava i to je ono najtužnije od svega. Djecu obožava također, a s drugim psima je super. Nije preaktivna, sluša i trudi se biti ekstra curica, jer zna da joj je to karta u novi dom. Curica u novi dom ide cijepljena, čipirana i kastrirana.

Idealno za nju bi bilo udomljenje u kuću koja ima dvorište, ali nije uvjet. Jedini uvjet je da, ako nudite lanac, jednostavno zaobiđete Lolu. Ova slatkica toliko toga može pružiti i zaista zaslužuje šansu. Zato javite se na 095 859 2332 i zatražite 'dejt' s Lolom - apeliraju volonteri udruge Sehaliah.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 22:05