StoryEditorOCM
Dalmacijaispitivanje u tijeku

Potvrđeno: na Mosoru uhićeni Sirijci koji su na području Metkovića ukrali vozilo; Splitska policija predala ih kolegama iz PU Dubrovačko-neretvanske

Piše PSD
10. studenog 2018. - 23:18
napad_nsk_privodjenje2-011118

NOVO -  Migrante koji su u petak navečer na području Metkovića ukrali automobil uhitila je splitska policija u subotu ujutro na odmorištu Mosor na autocesti A1, doznaje se od policije.

Dvojica Sirijaca uhićena su kad su se ukradenim automobilom zaustavili na odmorištu, a splitski policajci potom su ih predali kolegama u Metkoviću.

U Policijskoj upravi Dubrovačko-neretvanskoj tijekom dana trajala je kriminalistička obrada zbog kaznenog djela krađe.

Samo četiri dana ranije splitska je policija u nezakonitom boravku na području Hrvatske, u Sinju, pronašla četiri državljana Iraka koji su državnu granicu prešli izvan graničnog prijelaza i tako nezakonito ušli u Hrvatsku.

Policija je protiv njih poduzela mjere iz Zakona o strancima, pa im je nakon provedenog postupka izdano rješenje o povratku.


PRVA VIJEST - U blizini odmorišta Mosor na autocesti A1 jutros su uhićene dvije osobe, doznajemo od splitske policije. Kako nam je potvrđeno, muškarci su oko 10 sati privedene u službene prostorije PU Splitsko – dalmatinske.

Neslužbeno doznajemo kako je riječ o državljanima Sirije. Postojui sumnja da je riječ o ilegalnim imigrantima. Također se sumnja da je vozilo koje je nađeno u blizini odmorišta otuđenio na području Metkovića.

U tijeku je kriminalističko istraživanje.
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 21:29