StoryEditorOCM
Dalmacijakrenula sezona pireva

Ulice 'gore' kad se žene vatreni momci: pogledajte kakvo ludilo su napravili ovi svatovi u Dugom Ratu

Piše PSD
16. listopada 2018. - 14:30
svatovi

Kad završi sezona požara, za dalmatinske vatrogasce kreće - sezona ženidbi. Barem ako je suditi po objavama na Facebook stranici 'Vatrogasci - oni su naši heroji', na kojoj su se gasitelji u posljednjih mjesec dana pohvalili snimkama s čak tri vjenčanja svojih kolega.

Ovakav doček mladenaca još niste vidjeli: drniški vatrogasci pokazali kako se fešta kad se ženi predsjednik njihovog DVD-a

Nakon što su početkom mjeseca drniški vatrogasci oženili svog šefa, u bračne vode uplovio je i zapovjednik DVD-a Jelsa čija se svadba održala ovoga vikenda u Pitvama na Hvaru, a na feštu je, dakako, stigao i crveni vatrogasni kamion koji je začinio slavlje svojom sirenom.



Pravo ludilo zabilježeno je i na ulicama Dugog rata prilikom vjenčanja jednog od vatrogasaca iz lokalnog DVD-a, kojem su svatovi priredili pravi vatreni spektakl uz mnoštvo bengalki i očito sad već neizostavne vatrogasne kamione koji su pratili svatove i mladence.

 

Kako se slavi kada se žene 'vatreni momci' gasitelji su se pohvalili na svojoj Facebook stranici koja okuplja vatrogasce iz cijele Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 16:12