StoryEditorOCM
DalmacijaPRIČA SE PONAVLJA...

Užas u Zagori: na mjestu gdje je pronađen izgladnjeli pas Bono volonteri našli dvije kujice; U Kninu netko ostavio deset štanaca, građani po mraku traže jadne životinje

Piše S. J. T.
11. listopada 2018. - 00:16

Na mjestu Otišić nedaleko Vrlike, gdje je pronađen izgladnjeli pas Bono koji je usljed teškog zanemarivanja kasnije i uginuo, volonteri su našli dvije mlade ženke - Zaru i Taru.

- Ovo je stvarno više nemoguće, ne znamo što je s tim ljudima da se tako ponašaju prema životinjama. Bono nije imao što jesti pa je jeo zemlju i granje, a možda bi to bila sudbina i ove dvi prekrasne kujice koje smo na vrijeme spasili - kaže nam jedna volonterka, navodeći da su dobili i dojavu o psu u Glavicama pokraj Sinja kojeg su prozvali Bobi, a koji također traži svoje dobre ljude da mu pruže topli i mirni dom. 

Gore u galeriji možete vidjeti fotografije Zare, Tare i Bobija i ako ih želite udomiti javite se na boj mobitela 095 8646 800.

U Kninu su volonteri dobili dojavu o čak deset napušptenih šetanaca pronađenih u kutiji. No, mališani su se razbježali pa su ih volonteri tražili u srijedu po noći.

- Upavo ih tražimo, oni su bebe i umrijeti će ako im se ne pomogne ubrzo - rekli su nam volonteri iz "Kninske njuškice - Udruga Berta".

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 03:45