StoryEditorOCM
Dalmacija'čestitka' iz bobovišća

Zagrepčaninu već četvrtu godinu zaredom prisjelo ljetovanje na Braču: Pogledajte kako kukavice pod okriljem noći rješavaju svoje frustracije promašenim životom!

21. kolovoza 2018. - 11:37

Koliko ljudska glupost može nekome drugome zagorčati život, možda ovih dana najbolje govori negativan primjer iz Bobovišća na Braču, odakle je jedan stalni gost s matičnom zagrebačkom adresom već četvrtu godinu zaredom otputovao s "uspomenama" na svojem automobilu.

Zasad nepoznati počinitelj ostavio je svoj potpis u obliku duboko ukopanih "friži" u crnom limu na desnoj strani Subaruova terenca zagrebačkih registracijskih oznaka koji je bio propisno parkiran na obilježenom mjestu u srcu sela na zapadnoj obali škoja.

– Podijelio bih s vama ovo ružno iskustvo s Brača, iz Bobovišća na moru koja posjećujem svake godine. Već četvrtu godinu odlazim kući s ovakvim uspomenama, uz obavljene policijske očevide nakon parkiranja na regularnim mjestima.

Vozilo sam ostavio odmah pokraj ugostiteljskog objekta na rivi i pri tome sam pazio da ga ostavim tako da ne smeta nikome.

Pišem vam ovo kako bismo zajednički podigli svjesnost i o negativnostima naše prekrasne zemlje, u ovom slučaju u Dalmaciji, te kako bismo smanjili utjecaj osoba koje kukavički pod okriljem noći rješavaju svoje frustracije promašenim životom – naglasio je naš čitatelj (podaci poznati redakciji), koji je ujedno i pripadnik Hrvatske gorske službe spašavanja koji je svojim aktivnostima zasigurno pomogao mnogim ljudima u nevolji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 20:25