StoryEditorOCM
Dalmacijasramota na putu za trogir

Sablasne scene u Prometovom autobusu: 'Turisti su u čudu gledali vodu koja kapa na sve strane, sjedala su bila potpuno natopljena!'

Piše PSD
15. kolovoza 2018. - 13:59
38955224_312786905946138_427566128915546112_n

Prometov autobus koji vozi na liniji Split - Trogir jučer je još jednom opravdao svoju "zloglasnu" reputaciju. Za vrijeme pljuska voda je počela kapati kroz krov autobusa i natapati sjedala i putnike. Oni kojima je splitski javni prijevoz jedini ili najčešći način stizanja "od točke A do točke B" neće biti iznenađeni ovim incidentom, ali pokušajte zamisliti izraze lica turista koji su shvatili da im i u autobusu treba kišobran.

Za vrijeme kiše u autobusu je bio i naš čitatelj koji nam je poslao fotografije ove tragične situacije.

"Ušavši u bus imao sam prilike vidjeti sablasne scene da u 21. stoljeću bus prokišnjava. Da, dobro ste čuli, prokišnjava. I da, to je ispravan bus prema njima, osim što je bio prenatrpan i začuđujućim facama turista koji u čudu gledaju vodu koja kaplje na sve strane. Je li se itko pita kakvu poruku šaljemo turistima? Nažalost, ovakve scene se su sve češće događaju, a dokazuju nebrigu i nemar te loše održavanje autobusa. Uz nagomilane probleme Prometa, zar je još ovo trebalo? Naime, svakog tko bi ušao u bus ljudi u blizini su upozoravali da je mokro i da ne sjedaju, a da ne govorim da je pod bio kompletno mokar te četiri sjedala natopljena vodom. Pored toga, svaki put kad bi bus vozio, stajao ili kočio, voda bi curila i letjela na sve strane i kapala po ljudima", napisao je čitatelj koji je svjedočio poplavi u autobusu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 00:26