StoryEditorOCM
Dalmacija'A ludoga svita...'

Zar je do toga došlo? U Omišu se pojavili 'kradljivci dresova', pogledajte snimku koja je zabilježila njihovu akciju ispred crkve

Piše J. V.
12. srpnja 2018. - 23:02
omis2-080618

Ponosni Omišani ne ostavljaju ni tračak sumnje u to da iz njihova grada dolazi reprezentativac poluzaslužan za pobjedu protiv Engleza u polufinalu Svjetskoga nogometnog prvenstva. Na samome ulazu u grad pozdravit će vas gigantski plakat Ivana Perišića, a ne možete ni izići iz grada da vam ne odmahuje njegovo ozareno lice.

"Omiški tić" Perišić stvarno je ponos i dika svojega mjesta, pa se ne biste trebali iznenaditi ni ako u gradu naiđete na slučajne prolaznike u njegovu dresu. Ili pak kipove, poput onoga Leopolda Mandića, kojemu je vatrena obožavateljica u čast nogometašu navukla kockasti dres.

No slavlje nije dugo potrajalo. Zgrožena (ista) djevojka požalila se samo dan nakon na Facebooku kako je dres netko bez pardona - svukao s kipa i odnio. Mogli bismo reći i ukrao, ali uvijek postoji mogućnost da je premješten na neki drugi gradski kip, pa se nećemo zalijetati.

"Prepoznajete li ove "ljude" sa snimke?? Prije pola sata ukrali su hrvatski dres!", požalila se jedna korisnica Facebooka svojim pratiteljima. Nadzorne kamere obližnje crkve su, naime, događaj zabilježile, pa su i "kradljivci" osvanuli u punome sjaju.  




Šok i nevjerica obožavatelja 'vatrenih' ne može se opisati riječima. Zar je nestašica dresova tolika da ih se krade s kipova? 

"A ludoga svita", "Zar je moguće?", "Prestrašno! Nama je visila zastava ispred zgrade, ukralo i nju ima dva dana...", redaju se komentari razočaranih navijača.

Nitko se još uvijek nije javio s podacima o "kradljivcima dresa", a zbog mora kockca koje možete vidjeti u Omišu, pred građanima i nije lagan zadatak. Ako pak znate nekoga tko nije na vrijeme nabavio svoj Perišićev dres, a žarko ga je htio, ne donosite nagle zaključke - možda uskoro osvane negdje po gradu.
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 12:37