StoryEditorOCM
Dalmacijavrzmanje jahtom

Pošteda zbog ozljede: umjesto u Rusiji, poznati nogometaš uživa u Dalmaciji

1. srpnja 2018. - 00:20
Ander Herrera sa svojim domaćinima

I dok se ponajbolji svjetski nogometaši itekako znoje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, španjolski reprezentativac Ander Herrera (28) sa svojim se prijateljima, također kolegama "po bubamari", vrzma jahtom po hvarskom akvatoriju.

A i pristati se mora, pa je nakratko svratio u čuveni hvarski restoran "La Kucina", neposredno uz obalu, gdje su vlasnici Domagoj Bibić i Kristijan Kelam odabranom društvu pripremili vrhunska jela za degustaciju crnih vina jelšanske tvrtke "Bastijana", našeg poznatog vinara mr. Andra Tomića.

Španjolski veznjak, s posljednjim angažmanom u "Manchester Unitedu", tako je uživao u plodovima mora i hvarskim vinima. Svidjelo mu se ama baš sve, tako da je obećao ponovni dolazak i druženje sa svojim domaćinima.

Herrera će, kako doznajemo, skoknuti i do Visa, jer je trenutno na poštedi zbog ozljede.

Naravno, u međuvremenu prati utakmice Svjetskog prvenstva i nije nezadovoljan učinkom svoje reprezentacije, jer je ona nakon dramatične utakmice protiv Maroka u Kalinjingradu (2:2) ipak kao prva prošla "B" skupinu, tj. ide dalje u osminu finala ovog uistinu popularnog natjecanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 23:28