StoryEditorOCM
DalmacijaSvaka čast

Zimsko kupanje: ekipa u Podgori danas se bućnula u ledenom moru, a za to su imali više nego dobar razlog

Piše PSD
2. prosinca 2017. - 19:21

'Pa dobro što je njima?!', pitanje je koje se, htjeli ne htjeli, nameće samo od sebe kada na početku ovoga prilično hladnoga prosinca vidimo kupače u Jadranu. Rijetki su dovoljno 'ludi' za takve eskapade, a i te rijetke ostali smrtnici jednostavno ne razumiju.

Ali, ekipa u Podgori danas je oduševila sugrađane plemenitom gestom. I junaštvom, jer humanitarni događaj koji su organizirali doista je za svaku pohvalu, a uključivao je - zimsko kupanje.

Tako su nazvali svoj potez kojemu je cilj bio prikupiti što više sredstava za udrugu Sunce. Sve su organizirali članovi kluba 'K(r)asni kupači' iz Podgore pored Makarske, a okupilo se i mnoštvo znatiželjnika koji se ipak nisu odvažili na prosinačko 'bućkanje'.

Na predjelu Caklje gdje su se najhrabriji iz kluba okupali temperatura mora bila je svega 14 stupnjeva, dok je vani bilo niskih 11. No ni takvi uvjeti nisu sprječili organizatore u naumu. Uz dobru atmosferu uspjeli su se na koncu i zagrijati, a priznali su da su se i poprilično dobro zabavili.

Nakon događaja članovi MK Sveti Jure iz Makarske pripremili su pivski gulaš kojim su počastili sve okupljene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 20:31