StoryEditorOCM
Dalmacijavremenska prognoza

U Dalmaciji do kraja tjedna uglavnom sunčano i toplo, vikend pred nama prava je prilika za zadnje gušte na plaži i oproštaj od ljeta

Piše PSD
27. rujna 2017. - 11:41
plaza_makarska2-220917

Povremene, slabe kiše bit će i sutra, no uglavnom samo na zapadu zemlje, dok će na Jadranu biti sunčanije i uglavnom suho. 

Jutarnja temperatura na Jadranu od 14 do 17.Ž

Na srednjem Jadranu pretežno ili djelomice sunčano. Oblačnije u unutrašnjosti Dalmacije, gdje se ne može isključiti mogućnost pokojeg pljuska, osobito poslijepodne. Danju ugodno toplo uz temperaturu oko 23 ili 24 stupnja, javlja HRT.

Ugodno toplo bit će i na južnom Jadranu. Bit će barem djelomice sunčano uz malu vjerojatnost za kratkotrajnu kišu ili pokoji pljusak. Uz obalu će puhati slaba bura, prema otvorenom moru zapadnjak i sjeverozapadnjak. 

U četvrtak još dosta oblaka, a ne može se isključiti mogućnost za kratkotrajnu kišu, osobito u prvom dijelu dana.

Od petka sunčanije i uglavnom suho, ujutro uz mjestimičnu maglu. Jutra malo hladnija, a dnevna temperatura bez veće promjene. 

Na Jadranu sljedećih dana pretežno sunčano, povremeno uz umjerenu naoblaku i uglavnom suho. Mala vjerojatnost za poneki pljusak postoji još u četvrtak, ponajprije u Dalmaciji.

Puhat će uglavnom slaba do umjerena bura i sjeverozapadnjak, a temperatura zraka neće se znatnije mijenjati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 18:17