StoryEditorOCM
Dalmacijapoduži bilten

Splitska policija imala pune ruke posla: diler 'pao' s kilogramom marihuane i 'crystal methom', muškarac drškom sjekire izudarao ženu, 33-godišnjak uhićen zbog napada nožem....

Piše PU SD
10. travnja 2017. - 12:37
droga oduzeto inf 1004.JPG

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga proveli su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom koji je 7. travnja  na širem području Makarske zatečen sa drogom marihuana ukupne težine 1050 g.

U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga stana kojeg koristi u Solinu te je pronađena digitalna vaga sa vidljivim tragovima droge „crystal meth-mdma“, jedna prozirna PVC vrećica u kojoj se nalazila droga „crystal meth (mdma)“ ukupne težine 33 g, dva papirnata smotuljka u kojem se nalazilo ukupno 45 komada sjemenki biljke „cannabis sative“ ukupne težine 2 g i plinski pištolj sa pripadajućim spremnikom.  

Pronađena droga, vaga i pištolj su oduzeti dok je 28-godišnjak uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama predan pritvorskom nadzorniku.

Napad drškom sjekire

U petak, 7. travnja oko 19.00 sati u mjestu Brštanovo,  65-godišnjak je nasilno ušao u kuću 62-godišnjakinje, udario je drvenom drškom sjekire u predjelu leđa prijeteći da će je ubiti, a u daljem napadu ga je spriječila treća osoba. 

65-godišnjak je uhićen, nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje, te je predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela teška tjelesna ozljeda u pokušaju. 

Oštećenoj 62-godišnjakinji su nakon pružene liječničke pomoći utvrđene lakše tjelesne ozljede. 

Porezao ga nožem

U petak, 7. travnja Sinju, oko 13.30 sati verbalno su se sukobili 63-godišnjak i 33-godišnjak koji je uputio prijetnje dok je u ruci držao nož kojim je 63-godišnjaku nanio lakše tjelesne ozlijede u vidu porezotine na podlaktici. 

33-godišnjak je uhićen i nakon provedenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu za prijetnju i tjelesnu ozljedu je predan pritvorskom nadzorniku. 

Ozljeda u noćnom klubu

Jučer oko 3.00 sata, u noćnom klubu u Sinju, 27-godišnjak je fizički napadnut od strane za sada nepoznatog muškarca koji ga je udario u predjelu noge. 

Oštećeni je zatražio liječničku pomoć i utvrđena mu je teška tjelesna ozljeda u vidu frakture lijeve potkoljenice. Provodi se kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 11:33