StoryEditorOCM
Dalmacijasve ćete stić

Ako još uvijek niste obavili šoping, nema straha, neke trgovine još su otvorene: evo koji dućani rade za blagdane i kada

24. prosinca 2016. - 16:20
tommy_drziceva5-171216

Sigurni smo da mnogi od vas spadaju u kategoriju ljudi koji su u vječitoj svađi s vremenom i obavljaju sve u zadnji tren, pa tako i blagdansku kupnju. Ne brinite se, nema nervoze, sve stignete obaviti! Budite spremni suočiti se s gužvama, a naoružajte se i strpljenjem prigodom čekanja u redu na blagajni. Predlažemo da napišete popis stvari koje morate kupiti, duboko udahnete i krenete u borbu s gužvom i popustima!

Kako biste izbjegli dodatan stres i nervozu, donosimo vam radno vrijeme i popis trgovina koje će raditi za Badnjak i na blagdan svetog Stjepana, a, da napomenemo, na sam Božić nijedna prodavaonica neće raditi. Svi koji su zaboravili kupiti darove svojim najbližima ili im je ponestalo sastojaka za kolače, neka imaju na umu da je "City Center one", danas, na Badnji dan, otvoren od 9 do 17 sati.

Za sve kojima je zgodnije otići u "Mall of Split", zadnje trzaje kupovine moći će obaviti također u vremenu od 9 do 17 sati, dok će vrata "Jokera" biti otvorena od 9 do 16 sati.

Ako ste planirali isključivo ići u navedene centre, iskoristite današnji dan kako biste obavili sve što trebate jer će za Božić i na blagdan svetog Stjepana oni biti zatvoreni.

Dvije najveće "Konzumove" trgovine, na Sirobuji i Stinicama, uključujući i ostale istoimene prodavaonice u našem gradu, na Badnjak će biti otvorene od 7 do 17 sati, dok će 26. prosinca većina trgovina raditi do 13 sati, osim "Super Konzuma" na Sirobuji i Stinicama, čije će blagajne kupcima biti otvorene do 15 sati. Prodavaonice u Kijevskoj, Gundulićevoj, Tolstojevoj, Hercegovačkoj i na Sukoišanskoj na taj dan neće raditi.

Za kupce koji rado troše novac u trgovinama "Tommy" raspored je sljedeći: na Badnjak će sve njihove trgovine u Splitu biti otvorene do 18 sati, a dan nakon Božića, prodavaonice na Ravnim njivama, Blatinama, Žnjanu, Mejašima i u centru grada bit će otvorene do 18 sati. "Tommy" u "Jokeru" radit će do 14 sati.

Stanovnici Stobreča i Visoke svoju priliku za kupnju mogu iskoristiti do 14 sati, a ekipa s Brda, Mertojaka, Kmana i Šina neka pohitaju do 13 sati. Trgovina "Interspar" u trgovačkom centru "City Center one" danas će biti otvorena od 8 do 17 sati, a u "Mallu" će blagajne biti otvorene također od 8 do 17.

U Ličkoj ulici će raditi u vremenu od 7 do 18 sati, a iduća dva dana također će biti zatvorena. U "Kauflandu" ćete na Badnji dan brzinsku spizu moći obaviti od 7 do 16 sati, a ako se zaputite prema omiljenoj trgovini na blagdan svetog Stjepana, poljubit ćete vrata.

"Lidl" je svojim djelatnicima osigurao dva neradna dana, pa će njihove trgovine u Lori, Spinutu i na Poljičkoj danas raditi od 8 do 18 sati. Vrata "Plodina" bit će zatvorena samo za Božić, a danas su otvorena od 7 do 18 sati, a 26. prosinca od 7 do 20.

"Billine" trgovine kupcima će biti dostupne od 7 do 18 sati na Badnji dan, dok će dan nakon Božića raditi od 8 do 16 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 10:00