StoryEditorOCM
Dalmacijadolijali dileri

Kod Makarske zaplijenjen kilogram heroina, u Splitu 116 grama amfetamina

Piše PU SD
3. listopada 2016. - 12:22
DSC_0364.JPG

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske i Policijske postaje Vrgorac jučer su na području Makarske zaustavili osobno vozilo Ford Focus, bosanskohercegovačkih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 52-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. 

Tom prilikom službeni policijski pas za detekciju droga je reagirao na prisutnost droga u vozilu. 

Temeljem naloga obavljena je pretraga vozila, u kojem su pronađena dva paketa u kojima se nalazio heroin, ukupne težine 1031 grama. 

52-godišnjak je uhićen i priveden u prostorije Službe kriminaliteta droga, gdje je nad njim obavljeno kriminalističko istraživanje, nakon čega je, uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“, doveden pritvorskom nadzorniku. 

U Službi kriminaliteta droga je dovršeno i kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg su policijski službenici 30. rujna na području Splita zatekli sa 116 grama amfetamina i 1.2 grama marihuane. 

Osim toga, pretragom njegovog stana na području Splita, pronađeno je još pet pvc vrećica s marihuanom, ukupne težine 36,6 grama, zatim četiri pvc vrećice s 13,4 grama hašiša i jedna pvc vrećica s 10,4 grama amfetamina. 

Protiv njega je također podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ i doveden je pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 10:12