StoryEditorOCM
Dalmacijapolicijski bilten

U Prgometu 33-godišnjak zatečen s heroinom, u Podbablju krali kućanske aparate

Piše PSD.
25. studenog 2015. - 11:18
Policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske su 23. studenog u mjestu Prgomet, na autocesti zaustavili osobno vozilo Fiat Punto, kojim je upravljao 33-godišnjak. Tom prilikom je kod njega pronađeno 53.83 grama heroina.

Uhićen je i priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, nakon čega je doveden pritvorskom nadzorniku. Protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Krađa iz autobusa

Sinoć oko 23 sata, iz autobusa koji se nalazio u Bakotićevoj ulici u Splitu, izvršena je krađa torbe s novcem i mobitelom, od strane tri osobe koje su se udaljile s mjesta događaja.

Postupajući po dojavi, Policijski službenici su Matoševoj ulici zatekli trojicu maloljetnika, kod kojih su pronašli otuđenu torbu. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Provala u Podbablju

Policijski službenici Policijske postaje Imotski su dovršili kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom, 48-godišnjakom i 53-godišnjakom, za koje je utvrđeno postojanje sumnje da su od 10. veljače do 9. ožujka provalili u obiteljsku kuću u Podbablju, te otuđili televizor i druge predmete.

Također se sumnja da su krajem ožujka iz iste kuće otuđili kućanske aparate.

Ukupna materijalna šteta se cijeni na iznos od oko 6000 kuna. Protiv njih je podnesena odgovarajuća kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu.

PSD, FOTO: Ilustracija/CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 13:56