StoryEditorOCM
Dalmacijaimotski

Don Ivan Grubišić: Ako Kerum pobijedi, mijenjat ću adresu

Piše PSD.
21. travnja 2013. - 23:41

Don Ivan Grubišić, kandidat za župana Splitsko-dalmatinske županije na predstojećim lokalnim izborima, održao je javnu tribinu u subotu u Imotskom.

Kao kandidat Saveza za građansku i etičku Hrvatsku, Grubišić je predstavio i svoje bliske suradnike kandidate za dožupana Nikšu Jajca i Duju Draganju. Posebno zanimljivi bili su odgovori don Ivana Grubišića na brojna pitanja okupljenih u Pučkom otvorenom učilištu, posebno u kontekstu rivaliteta dvije najjače političke stranke u Hrvatskoj, te trećoj opciji koju preferira upravo don Grubišić.

- I SDP I HDZ su veliko zlo, oni sada , i oni prije, za naš narod. Mi ne idemo ni desno ni lijevo, nema koaliranja ni s kim, niti potpisivanja nekih predizbornih dokumenata. Upravo ti koji nas danas vode oni prije su uvijek vjerni krivovjernom putu, kako to lijepo reče Tin Ujević - istaknuo je don Grubišić, koji je nekoliko puta isticao ulogu i vizije Vlade Gotovca, s kojim je kako kaže, želio neku drugu Hrvatsku po mjeri svakoga njenog građanina.

Spominjući kandidaturu Željka Keruma za gradonačelnika Splita i njegovu najavu kako će pobijediti, don Grubišić je istaknuo:

- Ako on pobijedi, budite sigurni da ću mijenjati splitsku adresu na kojoj stanujem. Nikša Jajac i Duje Draganja govorili su o gospodarskim programima razvoja županije i same Imotske krajine, s obzirom na velike potencijale u čistoj vodi, plodnoj zemlji,prirodnim ljepotama...

Braco Ćosić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 09:08