StoryEditorOCM
Dalmacijaglavobolja, al ne od vina

Slovenac bančio na Hvaru, a kad je stigao račun, oblio ga je znoj! Iznos objavio na Twitteru: komentari su podijeljeni, ali njemu su zamjerili ružnu gestu

Piše PSD
10. kolovoza 2018. - 18:09
carpe

Svi smo se bar jednom uhvatili za glavu kad nam je stigao račun daleko veći od očekivanog, no slovenski turist koji je prije koji dan uživao na Hvaru kao da je zavrtio runcu cijelom lokalu. Nakon bančenja u Carpe Diemu - a 'bančenja' pišemo jer nije baš pio limunadu - stigao mu je račun od skoro 88 tisuća kuna. Sablaznut iznosom odbio je toj cifri pridodati i 'manču' za konobara, o čemu je izvijestio javnost putem Twittera.
 


 

 

Nakon što je objavio fotografiju svog vrtoglavog računa, razvila se burna rasprava o tome jesu li cijene pretjerane ili sasvim primjerene. Jedna mu je pratiteljica napisala da nije baš za čuditi se što ga je sve toliko 'izašlo', s obzirom da je naručio veću količinu pića poput šampanjca Dom Perignon i votke Belvedere.
 



Uskoro mu je fotografijom cjenika s Mikonosa uzvratio jedan od pratitelja uz komentar da bi, da je tamo popio istu količinu i vrstu pića, navedenom iznosu slobodno mogao dodati još jednu nulu.
 

 

 

 

Kad smo već kod cjenika, u Carpe Diemu najskuplja boca Dom Perignon stoji 15.000 kuna, jedna čašica tequile Padre Azul Anejo košta 110 kuna, dok je boca Ožujskog od 0,3 l 39 kuna. Ista količina mineralne košta deset kuna manje. I još ćemo jednom spomenuti zakinutu 'manču', što nije ostalo neprimijećeno ni u komentarima...
 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 06:42