Dalmacija Šibenik

Preokret

Nakon što je priča o kazni vatrogascu razbjesnila javnost, reagirala šibenska policija; Evo kako su odlučili ispraviti nepravdu prema hrabrom gasitelju

Preokret

Nakon što su se bilički vatrogasci sinoć na Facebooku požalili kako je njihov kolega iz DVD-a Bilice, Edi Mikulandra nakon što je 20 sati gasio veliki požar kod Šibenika za nagradu na povratku kući dobio kaznu za pogrešno parkiranje, javila se i šibenska policija.

Gasio veliki požar kod Šibenika 20 sati, riskirao život, a za nagradu dobio kaznu za pogrešno parkiranje!? Vatrogasci ogorčeni na ponašanje policije

Svi mediji prenijeli su objavu vatrogasaca koja je izazvala niz reakcija, a u PU Šibensko-kninskoj odlučili su ukinuti kaznu.

- Drago nam je izvijestiti vas da je PU Šibensko-kninska promptno reagirala i iskoristila svoje zakonsko pravo te nakon ispitivanja svih okolnosti ukinila kaznu za nepropisno parkiranje napisanu našem članu. Hvala PU na brzoj reakciji i ispravljanju posljedica ovog nesporazuma! – upravo su potvrdili bilički vatrogasci.

 

Naslovnica Šibenik