Dalmacija Šibenik

NE BI DA JE TOVAR

Ajde da vidimo toga lopova koji će ovome vozaču ukrasti auto! Fenomenalno rješenje nepoznatog junaka iz Solarisa nam je uljepšalo dan...

NE BI DA JE TOVAR

Sve češće zanijemimo na nevjerojatne ideje naših gostiju, a jedan od takvih trenutaka dogodio se pri prvom pogledu na fotografiju "zavezanog" automobila na parkiralištu, objavljenu na Facebook stranici "Prometne zgode i nezgode". Doduše, zanijemili smo i na drugi pogled, pa i na treći...

 

 

Kako su nekada naši stari vezivali tovare za masline, tako je gost hotelijersko-turističkog kompleksa "Solaris" pokraj Šibenika, zavezao svoj automobil, vjerojatno u pokušaju da spriječi krađu.

Dakle, taj turist je, očito, u matičnoj domovini promišljao o svojoj ideji, kupio lanac, vjerojatno pojasnio prodavaču kakav lanac treba i čemu će poslužiti i, na koncu, našao vjerojatno najmanje stablo za koje je "privezao" automobil.

Pozitivno je barem što je brojne prolaznike nasmijao i uljepšao im dan. U slučaju da se među njima i nađe osoba s namjerom da ukrade auto, vjerojatno će samo "prepilati" lanac, samo da tom kreativnom vozaču ili vozačici dokaže koliko je ovo, pristojno rečeno, nepromišljena ideja.

Naslovnica Šibenik