Dalmacija Šibenik

prerani odlazak

Pretužna vijest potresla Vodice: mlada sportašica izgubila bitku s opakom bolesti, preminula je Rina-Čičin Karlov

 prerani odlazak

Teško oboljela, 24-godišnja vodička sportašica Rina-Čičin Karlov nedavno je u KBC-u Zagreb po treći puta operirala tumor na mozgu. Zbog same kompleksnosti i težine operacije stanje se zakompliciralo i Rinino tijelo nije izdržalo te je u utorak u popodnevnim satima preminula u KBC-u Zagreb, javio je portal infovodice.

Inače, mladoj i uspješnoj članici vodičkog Kluba borilačkih vještina ‘Hrvatski branitelj – dragovoljac’ prije sedam godina dijagnosticiran je tumor na mozgu. Do saznanja da Rina ima opaku bolest došlo je za vrijeme Otvorenog prvenstva Osijeka u kick-boxingu, na kojemu joj je iznenada pozlilo, te joj je liječničkim pregledom ustanovljen tumor na mozgu.

Nakon operacije pokrenuta je humanitarna akcija gdje su mnogobrojni ljudi svojim donacijama pomogli kako Rina ne bi ostala sama u borbi s opakom bolešću.

Nažalost bolest je bila jača.

Račun za donacije HR2624070003235106822 na ime Rina-Čičin Karlov otvoren je još danas (02. srpnja), a donacije će biti usmjerene za pomoć malodobnom djetetu te za posmrtnu pripomoć obitelji

Naslovnica Šibenik