Dalmacija Šibenik

između boraje i vrpolja

Prometna nesreća u zaleđu Šibenika: Splićanin pijan i bez dozvole vozio kamion pa izazvao sudar u kojem je teško ozlijeđen 56-godišnjak

između boraje i vrpolja

U prometnoj nesreći koja se dogodila između Boraje i Vrpolja kod Šibenika, teške i po život opasne ozlijede je zadobio 56-godišnji vozač, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

- Do prometne nesreće je došlo kada je 46-godišnji vozač, pod utjecajem alkohola, bez korištenja sigurnosnog pojasa i bez da je kod sebe imao vozačku dozvolu, upravljao teretnim automobilom Pegueot, splitskih registracijskih oznaka. Krećući se državnom cestom D-58 iz smjera Boraje u smjeru Vrpolja, zbog neprilagođene brzine u desnom nepreglednom zavoju izgubio je nadzor nad upravljačem i s vozilom prešao na suprotnu prometnu traku.

Tom prilikom je prisilio 56-godišnjeg vozača osobnog automobila Chevrolet, šibenskih registracijskih oznaka,, na naglo skretanje u lijevo na suprotnu prometnu traku s ciljem izbjegavanja sudara s navedenim teretnim vozilom, uslijed čega je istočnoj prometnoj traci došlo do sudara vozila - doznajemo iz Policijske uprave Šibensko- kninske.

Vozač teretnog automobila je zadržan u posebnim prostorijama policije do otriježnjenja, a protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Naslovnica Šibenik