Dalmacija Šibenik

Nesreća u Šibeniku

Uhvaćen 24-godišnji vozač koji je teško ozlijedio 84-godišnju pješakinju i pobjegao s mjesta nesreće; Prekršajna prijava i nesretnoj ženi

Nesreća u Šibeniku

U Postaji prometne policije je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanje pomoći, doznajemo iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Vozio u rikverc, oborio pješakinju i pobjegao: 84-godišnjakinja je s težim ozljedama završila u bolnici, policija poziva očevice da im se jave

- Osumnjičeni 24-godišnji vozač je 19. siječnja oko 16,55 sati u Šibeniku u Ulici trg Andrije Hebranga vozeći osobnim automobilom Renault Clio unatrag, zadnjim dijelom naletio na 84-godišnju pješakinju, koja se kretala uz rub kolnika, Tom prilikom 84-godišnja pješakinja je zadobila teške tjelesne ozljede.

Nakon što je oborio staricu, 24-godišnji vozač je s osobnim automobilom pobjegao s mjesta prometne nesreće, a da prethodno nije pružio pomoć nesretnoj starici koja je ostala ležati na ulici.

- Protiv vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, dok će protiv pješakinje biti podnijeto izvješće o počinjenom prekršaju Zakona o sigurnosti prometa na cestama - izvijestili su iz policije.

Naslovnica Šibenik