Dalmacija Šibenik

Nova pogibija na cesti

Tragedija u Tisnom: u sudaru s automobilom smrtno stradao boksač Valentin Kajtazi

Nova pogibija na cesti

U subotu, 40 minuta iza ponoći, u šibenskoj bolnici je od zadobivenih teških ozljeda u prometnoj nesreći preminuo 27-godišnji mladić iz Tisnoga Valentin Kajtazi, inače, član šibenskog Kick-boksing kluba 'Petar Krešimir'.
- Do prometne nesreće je došlo u petak u 23,30 sati na glavnoj prometnici u Tisnome, na cesti D-121, kada je 64-godišnji vozač osobnog automobila Ford skrećući u lijevo sa sporedne ceste na glavnu, oduzeo prednost prolaska 27-godišnjem vozaču motociklu. U sudaru motociklist je zadobio teške tjelesne ozljede, od kojih je, na žalost, sat i deset minuta nakon nesreće preminuo u Općoj bolnici Šibenik – kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske.
S tugom i nevjericom pogibija Valentina Kajtazija primljena je u Tisnome, te u njegovom Kick-boksing klubu 'Petar Krešimir' iz Šibenika.
-Svi u klubu ostali smo šokirani ovog tragičnom viješću. Valentin je bio naš uzoran član, boksač u poluteškoj kategoriji. Imao je niz zapaženih nastupa proteklih godina na prvenstvima Hrvatske u klasičnom boksu u kategoriji do 81 kilograma. Ove godine zbog ozljede nosa i operacije Valentin nije nastupio na državnom prvenstvu. Ne možemo vjerovati da ga nema – kazao nam je Joško Sunara, trener u KBK-u Petar Krešimir iz Šibenika.

Naslovnica Šibenik